SANNE TROELSGAARD OM ELITESPORT OG SUND LIVSSTIL

SANNE TROELSGAARD OM ELITESPORT OG SUND LIVSSTIL

Sep 10, 2020Yummii Yummii

HVORDAN JEG I EN TRAVL HVERDAG FORSØGER AT LEVE MED OMTANKE OG MIT BRUG AF DE FANTASTISKE YUMMII YUMMII PRODUKTER

”Sanne du har altid mad og drikke med dig”…..

Ja, det er sandt, jeg går aldrig ud af døren uden et eller flere af mine YUMMII YUMMII  produkter. Jeg har altid mad, snack eller drikke med mig, når jeg går ud af døren. Jeg er professionel fodboldspiller, så derfor har jeg altid mad og drikke med mig.

At leve med omtanke betyder meget for mig. Et af de bedre miljømæssige valg, som jeg har truffet er, at jeg vil undgå at bruge plastikmadkasser, plastikposer, sølvpapir og plastikdunke.  

Som professionel fodboldspiller er jeg meget på farten. At jeg kan medbringe kold og varm mad til at spise uanset om jeg sidder i en bus, et tog, i en bil eller på et fly, har gjort min hverdag og mit madindtag væsentlig nemmere og mere lækkert. YUMMII YUMMII produkterne er af høj kvalitet, funktionelle, bæredygtige, og så ser produkterne jo fantastiske ud.

Jeg bruger dagligt mine YUMMII YUMMII flasker: termoflaske m/ teinfuser bruger jeg til at medbringe min morgen te, termoflaske i stål til sport, og de smukke glasflasker har jeg altid stående i køleskabet, hvor jeg putter forskellige smage i (citron, agurk eller bær).

 

I min taske, som er med på farten, er der altid at finde bento rounds med forskellige nødder, skåret frugt, skyr, bær eller lign. Jeg bruger dem også dagligt til at servere direkte på bordet, da deres fantastiske og flotte design lyser op på middagsbordet.

Bento boksene anvender jeg til al min forberedte mad, som jeg opbevarer i køleskabet inden brug, så de er klar til at tage med på farten. Jeg elsker at kunne medbringe min friske mad, som kan holde sig varm eller kølig i mange timer, især når der er en lang rejsedag i vente.

 

 

Yummii Yummii produkterne gør, og har gjort en kæmpe forskel i min aktive hverdag. Det er blevet lækkert at have mad og drikkevarer med på farten, og jeg viser stolt produkterne frem med deres flotte og unikke udseende, funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed. Og så er jeg ret vild med konceptet, at vi sammen kan skabe en grønnere fremtid med omtanke for vores omgivelser og for miljøet.

Spørgsmålet er bare, hvordan jeg har kunnet leve uden disse fantastiske produkter J

 

/Sanne TroelsgaardMore articles

Kommentarer (2)

  • wcTisPMHyJjXa

    WgtTrvbsyhOi
  • DyXZWmxI

    uxOcNVYG

Efterlad en kommentar