Food prep med behappyline

Food prep med behappyline

Aug 27, 2020Yummii Yummii

 

Da jeg spiser vegansk og primært rene råvarer (wholefoods plantbased), så vil min meal prep være 100 % plantebaseret. Jeg bruger altid min yummii yummii mulepose til indkøb, for jeg prøver at minimere brug af plastik i min hverdag. Muleposen er i virkelig god og stærk kvalitet, lavet af 100 % miljøvenlig og økologisk bomuld, og så er den kæmpe stor, så jeg bliver faktisk gang på gang overrasket over, hvor mange varer der kan være i den (win-win-win)


For at gøre klar til en ny uge og for at at gøre min hverdag nemmere, og så sund som mulig, så prøver jeg at forberede forskellige råvarer på forhånd. På den måde er jeg sikker på, at jeg altid har noget lækkert hjemme til morgenmad og aftensmad - plus nærende og velsmagende madpakker til at tage med på kontoret. 


Til denne uge har jeg meal-preppet følgende i mine forskellige yummii yummii bentos:


 • Spidskålssalat med citron, frøskinsmelon, agurk, tørrede tranebær, amarant, gule hørfrø og hakkede paranødder
 • Ærtepuré med lime og havsalt
 • Store datterino tomater
 • Quinoa med sorte sesamfrø og lime
 • Agurk i tern
 • Vindruer
 • Grøntsagssamosas
 • Avocado med sorte sesam- og hampefrø, gulerødder, rød peber, vindruer & brød
 • “Streich” med karrysmag (vegansk smørepålæg med bl.a. solsikkekerner, æblemos, solsikkeolie, havsalt og krydderi)
 • Grønne oliven med mandler
 • Majs 
 • Soltørrede tomater
 • Kimchi 
 • Blandede nødder (para- og macadamianødder) & mandler


Med disse forskellige bentos klar i køleskabet, er det virkelig nemt at lave en lækker buddha bowl eller lignende. 

 

 

Derudover har jeg altid havregryn, chiafrø, loppefrøskaller, frisk og frossen frugt & bær hjemme, så jeg nemt og hurtigt kan lave havregrød og smoothie/nice cream med diverse toppings - og fx et lækkert frugtfad med de råvarer, der er i sæson. 


For mig er det også super vigtigt at få rigeligt med vand i løbet af dagen. Jeg har min yummii yummii termoflaske med sportslåg med mig over alt, bl.a. arbejde, fitness og gåture, og min glasflaske med te-infuser er også ofte med mig. Jeg bruger den røde hibiscus te, som både smager rigtig godt og har en masse gode antioxidanter, vitaminer og mineraler til gavn for kroppen. 


Nogle gange, hvis jeg har ekstra tid, får jeg bagt vegansk brød eller boller, som jeg kan komme i fryseren og bruge til sandwich eller som tilbehør. Til denne uge fik jeg lavet et stort grydebrød med spelt- og grov ølandshvedemel. 


En kæmpe fordel med yummii yummiis bentos er (udover at være miljøvenlige, høj kvalitet og flotte), at de holder maden frisk i lang tid, og termoflaskerne holder det kolde vand koldt og teen varm. Produkterne er hurtigt blevet helt uundværlige i min hverdag. 


Tak for du læste med. Jeg håber, du kan bruge mine food-prep ideer til inspiration og motivation til at blive klar til en ny, og måske grønnere, uge. More articles

Kommentarer (2)

 • BQyZIbLFPwsKUa

  fBkJKxVduzNSPgFC
 • hHONdKZrJlGbq

  MBWzUkEKG

Efterlad en kommentar