10 års garanti på rustfrit stål

Vi er stolte af de bæredygtige materialer og det håndværk, der ligger i hvert YUMMII YUMMI-produkt, og lover at udskifte produkter, hvis de er beskadigede eller defekte ved køb.
Derudover giver vi en 10 års garanti, der dækker alle vores produkter i rustfrit stål og inkluderer fremstillingsfejl på dele i rustfrit stål af produkter købt fra YUMMII YUMMII. Garantien inkluderer ikke silikone, PP-plast eller bambus dele af produktet.
Hvis produktet er købt fra en autoriseret YUMMII YUMMII-forhandler, er det nødvendigt at returnere det direkte til forhandleren. Slidte dele, buler, ridser er ikke årsag til udskiftning og anerkendes ikke som dækket af garantien, da de kommer fra regelmæssig brug af produktet.
Med hensyn til vores isolerede Thermo-produkter dækker vores garanti enhver lækage forårsaget af en defekt i rustfrit stål materiale. Forsætlig skade på og misbrug af produktet kan annullere garantien.
Med hensyn til vores Bento Bokse dækker vores garanti rustfrit stål boks og låg. Forsætlig skade på og misbrug af produktet kan annullere garantien.
For vores Termoflasker / -madkasser vil enhver mulig deformation eller fejl, der opstår ved at placere den i fryseren eller vaske den i opvaskemaskinen, også annullere garantien.
Vedrørende YUMMII YUMMII-logoet betragtes almindeligt slid, inklusiv (men ikke begrænset til) nedbrydningen af ​​laser graveringen, anses ikke som en produktionsfejl.
For at gøre et garantikrav skal du sende en e-mail til info@yummiiyummii.com med en kort beskrivelse af problemet og med billeder af manglen.
 
Vores team vil svare så hurtigt som muligt.
Grønne hilsener
Team YUMMII YUMMII