Generel information

Disse vilkår og betingelser er gældende, når du benytter og/eller bestiller varer på yummiiyummii.dk/yummiiyummii.com. Webshoppen yummiiyummii.dk/com ejes af Yummii Yummii Aps, CVR nr.: 40541926, Tulipanvej 30, DK-8240 Risskov.

Vi anbefaler, at du læser betingelserne igennem inden du handler på vores webshop. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller andre forhold. Kundeservice har åbent mandag-torsdag fra kl. 10-16, fredag fra kl. 10-14.00. Forventet svartid på mails til kundeservice er ca. 1-2 hverdage.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Den version af vilkårene, som gælder for din bestilling, vil være den, som fremgår af www.yummiiyummii.dk/com på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling. Hvis du ikke accepterer vilkårene og betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på webshoppen. Når du bestiller varer på vores webshop, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb via mail, hvoraf disse vilkår og betingelser ligeledes fremgår. Vi anbefaler, at du gemmer dette dokument. Du har altid ret til at fortryde dit køb indenfor 30 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget dine varer. Endvidere er dit køb omfattet af Købelovens mangelregler.

Bestilling på webshoppen

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres.
Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.
Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden; fx en betalingsfejl el.lign.

Inden du bestiller, har du mulighed for at ændre de oplysninger du har indtastet; herunder leverings- eller betalingsoplysninger. Du har også mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv. Når du klikker "Godkend ordre og betal," skal du bekræfte dine leveringsoplysninger. Dernæst gennemføres betaling og en kvittering vises på din skærm. Fra det tidspunkt er du bundet af aftalen om køb, og reglerne om fortrydelsesret træder i kraft. Læs mere under afsnittet ”fortrydelsesret”. Efter bestilling modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.

Betalingsmidler

Du kan betale med Visa, MasterCard, Pay Pal eller Mobile Pay.

Du kan trygt anvende dit betalingskort hos os. Vores betalingssystem er PCI certificeret – en verdensomspændende sikkerhedsstandard, der er udviklet af Visa og MasterCard.

Vi tilbyder muligheden for at betale med Pay Pal. Pay Pal er en online betalingstjeneste, der giver dig mulighed for at betale sikkert, nemt og hurtigt hos online butikker. Dine bank- eller kreditkortoplysninger gemmes kun på Pay Pal og bliver derfor ikke sendt via internettet igen ved hvert online køb. 

Priser

På www.yummiiyummii.dk er alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter. Alle priser fremgår i DKK og alle aftaler vil blive indgået på dansk.

Leverings- og forsendelsesbetingelser

Vi sender så vidt muligt varerne til dig inden for 1-3 hverdage fra bestillingstidspunktet. 

Vi leverer til GLS-pakkeshops og GLS Erhverv, hvis du ønsker at få pakken tilsendt til din arbejdsplads. Din ordre sendes som udgangspunkt til den nærmeste GLS-pakkeshop i forhold til den angivne leveringsadresse, som er oplyst under betaling. Det vil dog også være muligt selv at vælge en specifik GLS-pakkeshop, ligesom det ligeledes er muligt at vælge levering til din arbejdsplads. Der vil blive sendt en mail med informationer om levering, når varerne er sendt afsted fra vores lager. Heri vil du få oplyst din pakkes Track & Trace-nummer, så du hele tiden kan følge med i, hvor din pakke befinder sig.

Ønsker du anden form for forsendelse – for egen regning – kontakt da venligst vores kundeservice for nærmere aftale.

Der skal kvitteres for varerne ved modtagelse/afhentning. Kvitteringen foretages af dig selv eller øvrige personer på leveringsadressen med bindende virkning for dig. Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen.

Levering er gratis i Danmark ved køb over 399 kr. ved levering til GLS-pakkeshop eller GLS-Erhverv.  Ønsker du levering udenfor de danske grænser, henviser vi til at gennemføre købet på vores internationale webshop www.yummiiyummii.com, hvor fragtpriserne fremgår til de enkelte lande.

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere dine købte varer. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget eller du ønsker at klage over eventuelle fejl og mangler, bedes du straks tage kontakt til vores kundeservice.

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere- eller ombytte en vare, har du hos Yummii Yummii 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Det betyder, at du indenfor 30 dage fra du har fået varen i fysisk besiddelse, skal give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, hvorefter varen skal sendes retur hurtigst muligt. Bemærk at du skal sende varen retur senest 14 dage efter, du har givet os besked. Du betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Personaliserede produkter - dvs. produkter med gravering kan IKKE byttes eller returneres. 

Den letteste måde for dig at give os besked, er ved at sende en mail til os gennem vores kontaktmailsystem. Pak herefter varen i original emballage og forsvarligt ind, og aflever varen i en GLS-pakkeshop påført vores adresse: YUMMII YUMMII, Tulipanvej 30, DK-8240 Risskov. Gem postkvittering samt evt. Track & Trace-nummer. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Vi tilbagefører altid dine penge til samme betalingsmiddel, som du betalte dine varer med, og senest efter 5 hverdage fra den dag, hvor vi har modtaget varerne retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du må med andre ord ikke have brugt varen. Hvis vi kan fastslå, at varen har være afprøvet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som i en fysisk butik. Du må se varen - men ikke afprøve varen. Vi anslår værdien ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

BEMÆRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

Reklamation og fejlleverede varer

Hos Yummii Yummii er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af købeloven; herunder mangelreglerne og du har ydermere 24 måneders reklamationsret på alle varer. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Ved reklamation eller fejlleverede varer kontakt da vores kundeservice hurtigst muligt, så vi kan tilbyde en løsning på baggrund af dine informationer.

Selv om vi hos Yummii Yummii har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

Er reklamationen berettiget, er returforsendelsen naturligvis fragtfri; samme gælder ved fejlleverede varer (vi refunderer op til 39 kr. for fragt, svarende til returfragt med GLS). Vi tilbagebetaler købsprisen, når vi har fået varen retur, medmindre du får en ny vare i erstatning for den oprindelige vare. Gem postkvittering samt evt. Track & Trace-nummer. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Andre forhold

Ved at benytte www.yummiiyummii.dk accepterer du, at vi bruger cookies. Cookies er små datafiler, som vil blive lagret på din computer. Disse datafiler muliggør det for Yummii Yummii at genkende din computer og følge med i, hvad der sker under dit besøg på www.yummiiyummii.dk. Det gør vi for hele tiden at kunne forbedre os og derved kunne give vores kunder den bedst mulige oplevelse med at handle med os.

For at handle hos www.yummiiyummii.dk skal du oplyse henholdsvis navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Ovennævnte oplysninger vil blive gemt sammen med dine ordreoplysninger. Disse data vil blive gemt i 5 år fra udgangen af regnskabsåret, som Yummii Yummii befinder sig i, den dato som bestillingen gennemføres jævnfør bogføringsloven §10. Nævnte oplysninger vil herefter blive slettet.

Ovennævnte oplysninger vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, medmindre der sker en omstrukturering eller hvis Yummii Yummii helt- eller delvist bliver solgt. Vil dette blive tilfældet, vil videregivelse af oplysninger ske i overensstemmelse med den dertil gældende persondatalovgivning. Har du indsigelse mod registreringen af oplysningerne om din ordre, kan du som kunde gøre dette i henhold til loven om behandling af personoplysninger.

Yummii Yummii tager forbehold for eventuelle pris- og trykfejl.