Levering og retur

Fragt & levering

Hos YUMMII YUMMII tilbyder vi gratis fragt i Danmark ved køb over 399 kr. ved levering til GLS-pakkeshop eller GLS-Erhverv. Ønsker du levering udenfor de danske grænser, henviser vi til vores internationale webshop www.yummiiyummii.com.

Vi bestræber så vidt muligt, at du har dine bestilte varer i hænde inden for 1-3 hverdage fra den dag du har afgivet din ordre. Er dine bestilte varer mod forventning ikke på lager eller sker der anden uforudset fejl, vil vores kundeservice kontakte dig hurtigst muligt og finde en løsning.

Levering til pakkeshop

Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig for 39 kr. Handler du for over 399 kr. er fragten gratis. 

Levering til erhvervsadresse

Få din pakke leveret til din arbejdsplads for 39 kr. Køber du for mere end 399 kr. er fragten gratis.

Kvittering

Der skal kvitteres for varerne ved modtagelse/afhentning. Kvitteringen foretages af dig selv eller øvrige personer på leveringsadressen med bindende virkning for dig. Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen.

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores kundeservice. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler, skal du informere os om det pr. mail på info@yummiiyummii.com eller tlf. +45 29103325.

Retur & bytte 

Hvis du ønsker at returnere en vare købt hos YUMMII YUMMII har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Ønsker du at returnere en vare, beder vi dig sende en mail til info@yummiiyummii.com. Pak derefter varen forsvarligt ind i originalemballagen og send hurtigst muligt pakken med varen retur og senest inden for 14 dage. Pakken afleveres til GLS, hvor du har hentet varen. Gem postkvittering samt evt. Track and Trace nummer. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Send din pakke til:

Yummii Yummii

Svanevænget 30, 2100 København Ø

Vær venligst opmærksom på at YUMMII YUMMII ikke ombytter varer. Ønsker du at bytte din vare, beder vi dig følge returneringsprocessen, som er beskrevet ovenfor og derefter ligge en ny ordre på vores webshop. 

Tilbagebetaling

Vi tilbagefører altid dine penge til samme betalingsmiddel, som du betalte dine varer med indenfor 5 hverdage fra den dag, hvor vi modtager dine varer retur på vores lager. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du må med andre ord ikke have brugt varen. Hvis vi kan fastslå at varen har være afprøvet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som i en fysisk butik; du må se varen - men ikke afprøve varen. Vi anslår værdien ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Du betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen. 

BEMÆRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser. 

Oplever du at modtage en forkert vare, kontakt da venligst hurtigst muligt kundeservice. Send varen retur til os og vi sender fragtfrit en ny vare til dig. I tilfælde af fejlleverede varer er returforsendelsen naturligvis også fragtfri for dig, og du følger blot samme fremgangsmåde som ved returnering.