CSR

Hos Yummii Yummii går vi meget op i vores sociale ansvar. Vi får fremstillet  vores produkter i miljøvenlige og genbrugelige materialer. Vi sørger for at genbruge pap, papir mm. fra vores leverancer, når vi sender vores varer afsted til vores kunder.

cpr

 

Vi vil gerne være med til at fremme den grønne og bæredygtige levevej, hvorfor vi er medlem af bevægelsen GoGreen Danmark. GoGreen Danmark er et netværk for danske virksomheder, som har viljen og ønsket om at flytte sin egen og andres forretning i en mere bæredygtig retning, for menneskets og miljøets skyld. Med vores medlemskab følger en verifikation på, at minimum 70 % af vores kerneydelser, som forretning har fokus på at mindske den miljømæssige belastning, minimere ressource- og energiforbrug mest muligt, og slutteligt vores sociale arbejde. Det er altså et medlemskab vi er stolt af, og vi er glade for at kunne bidrage til en grønnere fremtid.

 

Vi tilstræber ligeledes at arbejdsforholdene i vores virksomhed og hos vores leverandører er socialt ansvarlige. Vi samarbejder med leverandører i Asien, som handler ud fra FN’s konventioner om Global Compact , som er et regelsæt omhandlende bl.a. børnearbejde, lønningsstandarder, respekt for miljøet og antikorruption.

Vores leverandører af vores tasker er GOTS certificerede.

GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre. Den er kendt og anerkendt i hele verden. GOTS omfatter uafhængig certificering af hele forsyningskæden.
GOTS kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion til den endelige forbruger.​

 

Til sidst men ikke mindst, så prøver vi at inspirere og opfordre til, at vi passer på miljøet ved at bruge mindre plastik og engangsemballage på forskellige sociale platforme.

Vi vil gerne have tilfredse kunder og medarbejdere, og vi arbejder derfor hele tiden på at udfordre os selv i forhold til vores CSR. Vil du gerne vide mere om CSR, kan du læse mere her.