Hos Yummii Yummii værner vi om miljøet og dig. Det er derfor vigtigt for os, at kvaliteten er i højsæde og vi kan garantere, at vores produkter lever op til de standarder, som er sat af fødevaremyndighederne i EU, LFGB (Tyskland) og USA (FDA). Vi får løbende testet og certificeret vores produkter. Certificeringerne er udført og godkendt af SGS, som er blandt verdens ledende certificerings virksomheder, samt UL. 

Påkrævet af Fødevarestyrelsen i Danmark, skal alle fødevarekontaktmaterialer have en overensstemmelseserklæring, som opsummerer virksomhedens kontrolarbejde og sikrer, at materialerne er i overensstemmelse med de opsatte regler. Overensstemmelseserklæringer fremgår her på vores bento box, bento roundsglasflasker, sugerør og termoflasker. I forlængelse heraf er Yummii Yummii en del af Miljø- og Fødevareministeriets smiley-ordning, hvoraf du kan se vores seneste smiley kontrolrapporter her.

EU

Vores produkter er godkendt til at leve op til EU’s krav til fødevarekontaktmaterialer. Med dette certifikat sikrer vi dig, at vores produkter hverken påvirker din sundhed negativt eller påvirker fødevarekvaliteten. Herunder garanti for, at vores produkter hverken tager imod- eller afgiver lugt eller smag, samt er fri for flygtige organiske stoffer og tungmetaller.

FDA

FDA står for Food & Drug Administration, og er USA’s fødevare- og lægemiddelmyndighed. Med dette certifikat sikrer vi dig som forbruger, at vores produkter lever op til de amerikanske krav om produkter til opbevaring af fødevarer.

LFGB

LFGB er den tyske standard for fødevaregodkendte produkter. Hermed sikres du, ligesom med vores andre certificeringer, at Yummii Yummii’s produkter ikke påvirker dig eller fødevarerne opbevaret heri, negativt.