Hos Yummii Yummii værner vi om miljøet og dig. Det er derfor vigtigt for os, at kvaliteten er i højsæde og vi kan garantere, at vores produkter lever op til de standarder, som er sat af fødevaremyndighederne i EU, LFGB (Tyskland) og USA (FDA). Vi får løbende testet og certificeret vores produkter. Certificeringerne er udført og godkendt af SGS, som er blandt verdens ledende certificerings virksomheder, samt UL. 

FDA

FDA står for Food & Drug Administration, og er USA’s fødevare- og lægemiddelmyndighed. Med dette certifikat sikrer vi dig som forbruger, at vores produkter lever op til de amerikanske krav om produkter til opbevaring af fødevarer.

EU

Vores produkter er ligeledes godkendt til at leve op til EU’s krav til fødevarekontaktmaterialer. Med dette certifikat sikrer vi dig, at vores produkter hverken påvirker din sundhed negativt eller påvirker fødevarekvaliteten. Herunder garanti for, at vores produkter hverken tager imod- eller afgiver lugt eller smag, samt er fri for flygtige organiske stoffer og tungmetaller.

LFGB

LFGB er den tyske standard for fødevaregodkendte produkter. Hermed sikres du, ligesom med vores andre certificeringer, at Yummii Yummii’s produkter ikke påvirker dig eller fødevarerne opbevaret heri, negativt.