Certificeringer

Hos YUMMII YUMMII har vi omtanke for miljøet. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i højsæde, hvorfor vi løbende får testet og certificeret vores produkter, så vi kan garantere dig som forbruger, at vores produkter lever op til gældende standarder sat af fødevaremyndighederne i EU, LFGB (Tyskland) og USA (FDA). Certificeringerne er udført og godkendt af SGS og UL, som er blandt verdens ledende certificerings virksomheder.

Påkrævet af Fødevarestyrelsen i Danmark skal alle fødevarekontaktmaterialer have en overensstemmelseserklæring, som opsummerer virksomhedens kontrolarbejde og sikrer, at materialerne er i overensstemmelse med de opsatte regler. Overensstemmelseserklæringer fremgår her på vores bento bokse, bento rounds, glasflasker, stålsugerør og termoflasker. I forlængelse heraf er YUMMII YUMMII en del af Miljø- og Fødevareministeriets smiley-ordning - se vores seneste smiley kontrolrapporter her.

GOTS certificering

Vores produkter kommer i genanvendelig emballage i form af net og canvas poser. Disse er GOTS-certificeret, hvormed du som forbruger er garanteret at disse er miljømæssigt- og socialt ansvarligt produceret gennem hele forsyningskæden. 

EU certificering
Vores produkter er godkendt til at leve op til EU’s krav til fødevarekontaktmaterialer. Med dette certifikat sikrer vi dig, at vores produkter hverken påvirker din sundhed eller fødevarekvaliteten negativt. Herunder garanti for, at vores produkter hverken tager imod- eller afgiver lugt eller smag, samt er fri for flygtige organiske stoffer og tungmetaller.
FDA certificering
FDA står for Food & Drug Administration og er USA’s fødevare- og lægemiddelmyndigheder. Med dette certifikat sikrer vi dig som forbruger, at vores produkter lever op til de amerikanske krav om produkter til opbevaring af fødevarer.
LFGB certificering
LFGB er den tyske standard for fødevaregodkendte produkter. Hermed sikres du, ligesom med vores andre certificeringer, at YUMMII YUMMII's produkter ikke påvirker dig eller fødevarer opbevaret heri, negativt.