LOTTE TROELSGAARD: OM AT VÆRE MOR OG LEVE MED OMTANKE

LOTTE TROELSGAARD: OM AT VÆRE MOR OG LEVE MED OMTANKE

Oct 12, 2020Yummii Yummii

 

🌿 YUMMII YUMMII - fordi de er de bedste bokse, og fordi vi skal passe på og tage os godt af miljøet🌿 


Jeg er nybagt mor og for mig er det vigtigt altid at være forberedt ift. at tage mad og drikke med mig på farten, men også at bruge klima-venlige produkter og passe på miljøet. Jeg bruger produkterne fra Yummii Yummii til når jeg skal på tur, men også til opbevaring og brug i mit hjem. Når jeg er på tur, er det fantastisk at kunne medbringe mad i de kolde og varme bokse, samt dejlig koldt vand med forskellige frugter/ bær i flaskerne. Nu er det slut med at have plastik poser og plastik bøtter med.

FLASKE TIL BABY

Efter vi er begyndt at give flaske til vores baby har jeg altid kold og varmt vand med i termoflaskerne, for mig giver det en kæmpe tryghed, at jeg ved, der er styr på forholdene og at de holder sig kolde/ varme, når jeg er på tur. Samtidig er designet i top, godt for miljøet og kvaliteten mega lækker. Jeg bruger de små bokse til at have modermælks erstatning med når vi er på tur, det fungerer rigtig godt.

SUNDE SNACK, KOLDT VAND OG TE MED PÅ TURJeg anvender diverse bokse samt flasker dagligt til af tage med, når jeg især nu her under min barsel går tur med barnevognen. Jeg bruger Bento Rounds til snack og termoflasker til koldt vand eller varm te. 

 

 

HJEMME

I mit hjem anvender jeg bokse til opbevaring af mad og til at servere på bordet i dagligdagen, samt når vi har gæster. Te-flasken og termoflasken ryger også på bordet.

 


I det hele taget er jeg vild med YUMMII YUMMII, der har en fantastisk indstilling, kæmper for vores miljø, og arbejder for en grønnere fremtid, som vi alle skal passe på.

Grønne hilsner
Lotte TroelsgaardMore articles

Kommentarer (9)

 • Elon Musk shared the secret of how quickly he got rich during quarantine! Click here for the full article and free system access! https://tinyurl.com/y2uftg5r

  Irrargo
 • mis417104errtbh ICQR0PK Z75r jAx3wq9

  nam417104flebno
 • ] Oexeya xda.thkv.yummiiyummii.dk.fri.zf http://slkjfdf.net/

  ihiyuntsa
 • ] Ayimedui xjj.tkyp.yummiiyummii.dk.ftp.tz http://slkjfdf.net/

  ifizupij
 • Best dating site: https://tinyurl.com/mbsf2vay

  vcRNkEZ0Kll0jlkePdO7OSx8ov3gvSxR

  Danielemore
 • Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg trh.jazc.yummiiyummii.dk.jtv.at http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
  odavokebabazo
 • ] Amoxicillin 500 Mg aau.zgeg.yummiiyummii.dk.eqc.pj http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  ehuduyouxek
 • cXuWHiCjBJa

  FUEiOblhMLGZ
 • WdFTramxVHygpqcJ

  oTsKJfWX

Efterlad en kommentar