Lotte Troelsgaard: om at være nybagt mor og leve med omtanke

 

🌿 YUMMII YUMMII - fordi de er de bedste bokse, og fordi vi skal passe på og tage os godt af miljøet🌿 


Jeg er nybagt mor og for mig er det vigtigt altid at være forberedt ift. at tage mad og drikke med mig på farten, men også at bruge klima-venlige produkter og passe på miljøet. Jeg bruger produkterne fra Yummii Yummii til når jeg skal på tur, men også til opbevaring og brug i mit hjem. Når jeg er på tur, er det fantastisk at kunne medbringe mad i de kolde og varme bokse, samt dejlig koldt vand med forskellige frugter/ bær i flaskerne. Nu er det slut med at have plastik poser og plastik bøtter med.

FLASKE TIL BABY

Efter vi er begyndt at give flaske til vores baby har jeg altid kold og varmt vand med i termoflaskerne, for mig giver det en kæmpe tryghed, at jeg ved, der er styr på forholdene og at de holder sig kolde/ varme, når jeg er på tur. Samtidig er designet i top, godt for miljøet og kvaliteten mega lækker. Jeg bruger de små bokse til at have modermælks erstatning med når vi er på tur, det fungerer rigtig godt.

SUNDE SNACK, KOLDT VAND OG TE MED PÅ TURJeg anvender diverse bokse samt flasker dagligt til af tage med, når jeg især nu her under min barsel går tur med barnevognen. Jeg bruger Bento Rounds til snack og termoflasker til koldt vand eller varm te. 

 

 

HJEMME

I mit hjem anvender jeg bokse til opbevaring af mad og til at servere på bordet i dagligdagen, samt når vi har gæster. Te-flasken og termoflasken ryger også på bordet.

 


I det hele taget er jeg vild med YUMMII YUMMII, der har en fantastisk indstilling, kæmper for vores miljø, og arbejder for en grønnere fremtid, som vi alle skal passe på.

Grønne hilsner
Lotte Troelsgaard


4 kommentarer


 • odavokebabazo
  Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg trh.jazc.yummiiyummii.dk.jtv.at http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • ehuduyouxek

  ] Amoxicillin 500 Mg aau.zgeg.yummiiyummii.dk.eqc.pj http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • FUEiOblhMLGZ

  cXuWHiCjBJa


 • oTsKJfWX

  WdFTramxVHygpqcJ


Skriv en kommentar