I dette blogindlæg har vi samlet inspiration om brug af YUMMII YUMMI i dagligdagen fra vores ambassadør Ursula @dukkah_queen fra Nürnberg i Tyskland.
Uschi, som er Ursula´s kaldenavn, har en vanvittig flot instagramprofil, hvor hun deler billeder med inspiration om madlavning, brød bagning, haven og inspiration til spændende retter mad fundet på hendes rejser i udlandet.
Uschi har været vores trofaste samarbejdspartner i mere end to år, et samarbejde vi er meget stolte og taknemmelige for.
Vi håber, at du bliver lige så inspireret og begejstret, som vi er.
PIZZA OG SARDE SOUR
Uschi har været en tur i Venedig og er blevet forelsket i retten "Sarde sour", som er små stegte sardiner, der er blevet marineret i olivenolie, hvidvin, eddike, laurbærblade, løg, rosiner og pinjekerner.
Retten smager bedre dagen efter at den er tilberedt, hvorfor Uschi bruger Bento bokse i rustfrit stål til opbevaring. Bento bokse i stål sikrer at lugten af fisk ikke spreder sig i køleskabet, samt at lugten er nem at vaske væk.
Rustfrit stål afgiver eller optager nemlig hverken smag eller lugt, og så er boksen nem at rengøre efter brug. Bento bokse tåler opvaskemaskine.
Når Uschi laver pizza laver hun altid en dobbelt portion, som hun opbevarer i sit køleskab til de kommende dage. Fordelen er, at smagen i dejen forstærkes ved den kolde gæring, og så er der altid dej klar til en "late night snack".
FRISK PRESSET JUICE
BRUG AF FROSNE FRUGTSKALLER
Uschi bruger også frosne skaller til at give sit vand smag, og det gode er at skaller samtidig kan fungere som isterninger.
SKATTE FRA HAVEN
ROSE CHIP, BROMBÆR OG SPISELIGE BLOMSTER.
I haven dyrker Uschi bl.a. lilla ærter, spiselige blomster og rosechips eller på dansk hyben. Hyben bruges til marmelade og cider.
PÅ KONTORET
NØDVENDIGHEDER TIL EN LANG ARBEJDSDAG.
Uschi anvender vores Bento bokse til æbler, nødder og grissini stænger som snack, samt dejlig varm te i termoflaske.
Kommentarer (0)
Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!