Inspiration til mad og have entusiaster

Inspiration til mad og have entusiaster

Jun 02, 2022Yummii Yummii

 

I dette blogindlæg har vi samlet inspiration om brug af YUMMII YUMMI i dagligdagen fra vores ambassadør Ursula @dukkah_queen fra Nürnberg i Tyskland.
Uschi, som er Ursula´s kaldenavn, har en vanvittig flot instagramprofil, hvor hun deler billeder med inspiration om madlavning, brød bagning, haven og inspiration til spændende retter mad fundet på hendes rejser i udlandet.
Uschi har været vores trofaste samarbejdspartner i mere end to år, et samarbejde vi er meget stolte og taknemmelige for.

Vi håber, at du bliver lige så inspireret og begejstret, som vi er.

 

 

PIZZA OG SARDE SOUR

Uschi har været en tur i Venedig og er blevet forelsket i retten "Sarde sour", som er små stegte sardiner, der er blevet marineret i olivenolie, hvidvin, eddike, laurbærblade, løg, rosiner og pinjekerner.

Retten smager bedre dagen efter at den er tilberedt, hvorfor Uschi bruger Bento bokse i rustfrit stål til opbevaring. Bento bokse i stål sikrer at lugten af fisk ikke spreder sig i køleskabet, samt at lugten er nem at vaske væk.  

Rustfrit stål afgiver eller optager nemlig hverken smag eller lugt, og så er boksen nem at rengøre efter brug. Bento bokse tåler opvaskemaskine.

Når Uschi laver pizza laver hun altid en dobbelt portion, som hun opbevarer i sit køleskab til de kommende dage. Fordelen er, at smagen i dejen forstærkes ved den kolde gæring, og så er der altid dej klar til en "late night snack".

 

 

FRISK PRESSET JUICE
BRUG AF FROSNE FRUGTSKALLER

Uschi starter dagen med en frisk presset juice. Favoritten er et mix af blod appelsin, ingefær, æble og gulerødder.  
Uschi gemmer altid alle sine økologiske skaller i en silikonepose i fryseren. Så når der er brug for appelsinskal i en opskrift, er det nemt at rive den frosne skal.
Uschi bruger også frosne skaller til at give sit vand smag, og det gode er at skaller samtidig kan fungere som isterninger.  

Opbevaringen af frugtskræl sker i silikoneposer, da de er nemme at åbne/lukke og rengøre.  Endvidere kan silikone poser  foldes til at fylde næsten ingenting i fryseren, samt kan rengøres i opvaskemaskine.
 

SKATTE FRA HAVEN
ROSE CHIP, BROMBÆR OG SPISELIGE BLOMSTER.
Uschi´s passion er madlavning og hendes have.

I haven dyrker Uschi bl.a. lilla ærter, spiselige blomster og rosechips eller på dansk hyben. Hyben bruges til marmelade og cider.
 
I billederne er vist, hvordan Uschi bruger Bento bokse til opbevaring af havens skatte,  samt til transport af indsamlede brombær fra et lokalt gartneri.
 

PÅ KONTORET
NØDVENDIGHEDER TIL EN LANG ARBEJDSDAG.
Uschi arbejder deltids som arkitekt, og til en lang dag på kontoret er det rart at kunne medbringe sund snack og varm te.
Uschi anvender vores Bento bokse til æbler, nødder og grissini stænger som snack, samt dejlig varm te i termoflaske.
 

 

 

 More articles

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar