5 grunde til at din madkasse skal være i rustfri stål

5 grunde til at din madkasse skal være i rustfri stål

Jul 11, 2020Yummii Yummii

5 grunde til at din madkasse skal være i rustfri stål

Mulighederne er mange når man skal investere i en ny madkasse - både når man snakker om design, men også materialer. Skal det være plastik, bambus, glas eller rustfri stål? Alle materialer har sine fordele, men vinderen må blive rustfri stål. Og hvorfor er det så lige at rustfri stål er så godt? Vi giver dig hermed 5 gode grunde til, hvorfor du netop bør vælge en madkasse i rustfri stål.

1. En ven for livet

Rustfri stål er et yderst holdbart materiale og er lavet til at holde i en livstid. Når du køber en madkasse i rustfri stål får du altså en ven for livet, som vil følge dig i tykt og tyndt. 

2. Vis omtanke for miljøet

I og med at rustfri stål har en lang levetid, så får du altså en madkasse som holder en livstid og dermed erstatter et årelangt overforbrug at plastik og engangsemballage. Du investerer altså i et materiale, som er med til at mindske forbruget. Dertil et det et rent materiale, hvormed man vil kunne smelte din madkasse om og bruge den til andre formål med rustfri stål, hvis du en dag ikke skulle ønske den mere. Det kalder vi at leve med omtanke.

3. For dit bedste

Sund mad fortjener sund indpakning. Med en madkasse i rustfri stål får du en madkasse fri for skadelige kemikalier - fri for BPA, ftalater og toksiner. Du kan altså uden bekymring medbringe din mad i en rustfri madkasse.

En ven for livet

 4. Et naturligt køleelement

Vi kender det alle - en lunken og knap så spændende madpakke, som har ligget i timevis i tasken, fordi man ikke har muligheden for at have den i køleskab. Det er slut med en madkasse i rustfri stål! Stål er nemlig fra naturens side et koldt element, som suger kulde til sig og er herefter lang tid om at nedbryde denne kulde. Derfor forbliver din madkasse kold og holder din mad frisk i mange timer, selvom den ligger i din taske. Smart, ik?

5. Nem at rengøre

Noget andet lækkert ved rustfri stål er, at det er virkelig nemt at rengøre. Det er nemlig et materiale som ikke optager farve, så du behøver ikke længere at frygte karry- og tomatretterne, som normalt farver plastik. Alt glider simpelthen bare af, når du skyller din madkasse. Og er du så heldig at have en opvaskemaskine derhjemme, så smider du bare din madkasse deri igen og igen uden at du behøver at frygte rust. Det skal være nemt - nemt at klargøre, nemt at bruge og nemt at rengøre.More articles

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar