DE MANGE FORDELE VED STÅL

whysteel

LANG LEVETID

Vi fremstiller vores produkter i rustfrit stål 18/8, som er den højeste kvalitet, du kan få til opbevaring af mad og drikkevarer. Stål er mildest talt et evigheds-materiale og kan holde i mange år. Vores designs er elegante, stilrene og tidsløse, hvorfor du køber et produkt, som du vil blive glad for at bruge i mange år frem. 

KEMI-FRIT

Stål er kemi-fri, fri for phtalater og BPA-toksiner. Dertil hverken afgiver- eller optager stål farve eller smag - du kan altså roligt bruge vores Bento bokse til en karry ret uden, at det farver boksen. Brug også trygt vores termoflasker til smoothies, te eller kaffe - de er nemme at rengøre. 

ET NATURLIGT KØLE-ELEMENT

Stål er fra naturens side et materiale, som suger kulde til sig, lagrer denne, og er lang tid om at nedbryde kulde. Den egenskab finder stor nytte i bl.a. vores Bento bokse, hvor stålet fungerer som et naturligt køleelement, som holder din mad frisk og kølig på farten. 

DIN MAD HOLDER SIG FRISK I LÆNGERE TID

Stål er også et perfekt materiale til at opbevare rester, pålæg, grøntsager mm. i køleskabet, da det køler langt mere intenst end plastik. Du vil altså opleve, at de fødevarer du opbevarer i stålbokse, holder sig frisk i længere tid. 

TERMO-EFFEKT - MINDRE MADSPILD

Ståls evne til at absorbere temperaturer er også en kvalitet, som kommer til gavn i vores termomadkasser og termoflasker. Disse er lavet med vacuum teknologi - to lag stål med luftrum imellem, som gør, at de kan holde din mad/drikke varm/ekstra kold i mange timer. På den måde, kan du således bl.a nedbringe dit madspild, da du nemt kan medbringe rester fra aftensmaden til din frokost.
whysteel