Hvorfor stål?

Der er mange fordele ved stål. Hos Yummii Yummii værner vi om miljøet og går ind for bæredygtige materialer. En stor udfordring for miljøet er al den plastik, som flyder rundt i verdenshavene – du kan se en hjerteskærende dokumentar herom lige her.

whysteel

Vi laver vores produkter i bæredygtigt og genanvendeligt stål af højeste kvalitet; nærmere bestemt rustfrit stål 18/8. Det gør vi fordi, at vi har en mission om at inspirere vores medmennesker til at investere i holdbare materialer, frem for at forbruge og forbruge. Stål har en lang levetid og er 100 % genanvendeligt.

Stål er helt kemi-fri, fri for phthalater og BPA-toksiner. Stål et materiale, som hverken afgiver eller tager imod farve eller smag. Du kan altså roligt medbringe en karry-ret eller rødbeder i dine Yummii Yummii bokse, de vil stadig være nemme at rengøre. Det er samtidig en kvalitet, der kommer til gavn i vores termoflasker. Du kan fylde din termoflaske med kaffe eller en lækker smoothie om morgenen, og når den så er drukket, skyller du blot flasken under vandhanen og så kan du bruge den til vand resten af dagen. Smart, ikke ?

whysteel

Udover at stål er yderst holdbart, så har materialet også flere lækre kvaliteter. Stål har nemlig den fordel, at det absorberer henholdsvis kulde og varme. Denne henholdsvis varme eller kulde lagres i stålet, og i og med at stålet har den kvalitet det har, så er det lang tid om at "tabe" varmen eller kulden. Ser man på vores bento bokse, fungerer de altså som et naturligt køleelement, som holder din frokost kølig og frisk på farten. Vores termobokse har vi tilføjet et ekstra lag stål med et hulrum imellem, hvilket gør det muligt at holde madens temperatur endnu længere tid; varm mad inklusiv. På den måde vil vi gerne inspirere til mindre madspild, da man på den måde kan tage sine rester fra aftenen før med på madpakken dagen efter. Det er altså slut med halvlunkne madpakker – det skal være friskt og lækkert!