Mission og værdier

Ud fra værdierne om mindre madspild, mindre forbrug af plastik og engangsemballage, ønsker vi at være en inspiration til, hvordan familier kan pakke mad og drikkevarer bæredygtigt ind.

Vi er inspireret af stilren skandinavisk minimalisme og naturen i Danmark. 

Vi står for høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Vores produkter er primært lavet i bambus, glas og rustfrit stål 18/8. Alle vores produkter bliver løbende testet og certificeret for, at du som forbruger kan være sikker på,  at vi lever op til kravene stillet af fødevaremyndighederne i Danmark og EU.

Læs mere om vores certificeringer her.

Vi elsker glade kunder

 Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige købsoplevelse, når du handler på vores hjemmeside. For at vi hele tiden kan blive bedre, ville vi blive glade for din feedback. Vi vil derfor sætte stor pris på, om du vil dele din oplevelse med at handle hos Yummii Yummii på Trustpilot.

Team Yummii Yummii

Hos Yummii Yummii er vi et dedikeret team af medarbejdere. Nedenfor kan du finde vores kontaktinformationer samt læse lidt mere om, hvem vi er.

Yummii Yummii jeanette fæster jensen

 Jeanette Fæster Jensen
Ejer og direktør
Tlf.: +45 61102133
E-mail: jeanette@yummiiyummii.dk

Jeanette er ejer og direktør i Yummii Yummii. Jeanette er den kreative i virksomheden og står for vores produktudvikling – så er der noget, du godt kunne tænke dig i vores sortiment eller synes du mangler, så smid gerne dine gode idéer og inputs i en mail i Jeanette´s retning. Derudover er Jeanette ansvarlig for vores salg til vores forhandlere og agenter. Hvis du kunne tænke dig at blive forhandler, så er det højst sandsynligt Jeanette, du vil få kontakt med. Derudover er det Jeanette, der hver dag sørger for at vi får lækker sund frokost på kontoret – som Jeanette siger, uden mad og drikke, fungerer helten ikke.

Yummii Yummii Nikita Ravn

Nikita Ravn
E-commerce manager
Tlf.: +45 27120148
E-mail: nikita@yummiiyummii.com

Nikita er en del af vores webshopteam, men er lidt af en blæksprutte på kontoret. Udover at være en del af den daglige drift af webshoppen, sidder Nikita også med en del af Yummii Yummii’s markedsføring og B2B-salg. Nikita har flair for design og er med til at håndhæve Yummii Yummii’s æstetiske udtryk på tværs af vores forskellige platforme.