Mission og værdier

Ud fra værdierne om mindre madspild, mindre forbrug af plastik og engangsemballage, ønsker vi at være en inspiration til, hvordan familier kan pakke mad og drikkevarer bæredygtigt ind.

Vi er inspireret af stilren skandinavisk minimalisme og naturen i Danmark. 

Vi står for høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Vores produkter er primært lavet i bambus, glas og rustfrit stål 18/8. Alle vores produkter bliver løbende testet og certificeret for, at du som forbruger kan være sikker på,  at vi lever op til kravene stillet af fødevaremyndighederne i Danmark og EU.

Læs mere om vores certificeringer her.

Vi elsker glade kunder

 Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige købsoplevelse, når du handler på vores hjemmeside. For at vi hele tiden kan blive bedre, ville vi blive glade for din feedback. Vi vil derfor sætte stor pris på, om du vil dele din oplevelse med at handle hos Yummii Yummii på Trustpilot.

Team Yummii Yummii

Hos Yummii Yummii er vi et dedikeret team af medarbejdere. Nedenfor kan du finde vores kontaktinformationer samt læse lidt mere om, hvem vi er.

Yummii Yummii jeanette fæster jensen

 Jeanette Fæster Jensen
Ejer og direktør
Tlf.: +45 61102133
E-mail: jeanette@yummiiyummii.dk

Jeanette er ejer og direktør i Yummii Yummii. Jeanette er den kreative i virksomheden og står for vores produktudvikling – så er der noget, du godt kunne tænke dig i vores sortiment eller synes du mangler, så smid gerne dine gode idéer og inputs i en mail i Jeanette´s retning. Derudover er Jeanette ansvarlig for vores salg til vores forhandlere og agenter. Hvis du kunne tænke dig at blive forhandler, så er det højst sandsynligt Jeanette, du vil få kontakt med. Derudover er det Jeanette, der hver dag sørger for at vi får lækker sund frokost på kontoret – som Jeanette siger, uden mad og drikke, fungerer helten ikke.

Yummii Yummii Nikita Ravn

Nikita Ravn
E-commerce manager
Tlf.: +45 27120148
E-mail: nikita@yummiiyummii.com

Nikita er en del af vores webshopteam, men er lidt af en blæksprutte på kontoret. Udover at være en del af den daglige drift af webshoppen, sidder Nikita også med en del af Yummii Yummii’s markedsføring og B2B-salg. Nikita har flair for design og er med til at håndhæve Yummii Yummii’s æstetiske udtryk på tværs af vores forskellige platforme.

Yummii Yummii Morten Møller Schwartz

Morten Møller Schwartz
E-commerce manager
Tlf.: +45 20185609
E-mail: morten@yummiiyummii.com

Morten sidder ligeledes som en del af vores webshopteam og er super skarp på teknikken; så er der noget der driller på shoppen, er Morten klar til at hjælpe. Udover selve shoppen, sidder Morten også med en del af vores online markedsføring, og er med til at sprede vores budskab om sund og bæredygtig mad på farten.

Yummii Yummii Christoffer Emil Nielsen

Christoffer Emil Nielsen
Billede- og video ansvarlig
E-mail: christoffer@yummiiyummii.com

Christoffer har et særligt talent for detaljer og for at få ting til at se lækre ud. Christoffer er derfor ansvarlig for vores billeder og videoer på vores webshop. Christoffer bidrager også med input til vores sociale medier. Yummii Yummii’s kerneværdier er, at vi ønsker at inspirere til en sund og bæredygtig livsstil og med Christoffers kreative sind, øje for det minimalistiske og nordiske udtryk føler vi, at Kristoffer er en stor hjælp til, at vi kan udtrykke dette.

yummii Yummii josefine langkjær fuglsang

Josefine Langkjær Fuglsang
SoMe-assistent
E-mail: josefine@yummiiyummii.com

Josefine sidder med vores Instagram og Facebook, så det er højst sandsynlig Josefine du møder, hvis du er i kontakt med os på vores sociale medier. Josefine elsker, ligesom os andre hos Yummii Yummii, at du deler dine Yummii Yummii øjeblikke med os – så hop ind og følg os på Instagram og tag os meget gerne @yummiiyummiiuniverse! Josefine lover, at hun vil gøre sit, for at inspirere dig til en spændende, sund og varieret kost på farten og ikke mindst give dig et indblik i tilværelsen hos Yummii Yummii.