Omtanke

Omtanke er kernen i alt hvad vi arbejder med hos YUMMII YUMMII. Vi håber på en grønnere fremtid, hvor vi kan være med til at gøre en forskel og vise omtanke for vores omgivelser. At inspirere til, hvordan man kan pakke sin mad og drikkevarer bæredygtigt ind, er essensen i vores univers. Vi arbejder derfor med miljøvenlige og genbrugelige materialer, som skal erstatte årtier med overforbrug af plastik og engangsemballage. Er du nysgerrig på, hvorfor bl.a. stål og silicone er et langt mere bæredygtigt alternativ til plastik, kan du læse mere her.

A better tomorrow

Et tiltag i vores arbejde med omtanke er, at vi har udskiftet vores hidtidige papemballage med genanvendelige alternativer. Derfor kommer alle vores bento bokse i net, som kan bruges igen og igen til grøntsagsindkøb, som vaskepose eller hvad man lyster. Disse net er lavet i GOTS-certificeret bomuld, hvormed du som forbruger er garanteret uafhængig certificering af hele forsyningskæden - fra bomulden bliver plantet, til vi står med det færdige net i hånden. 

Genanvendelig emballage

Vi vil gerne være med til at fremme den grønne og bæredygtige levevej, hvorfor vi er medlem af bevægelsen GoGreen Danmark. GoGreen Danmark er et netværk for danske virksomheder, som har viljen og ønsket om at flytte sin egen og andres forretning i en mere bæredygtig retning - for vores, hinandens og miljøets skyld. Med vores medlemskab følger en verifikation på, at minimum 70 % af vores kerneydelser som forretning har fokus på at mindske den miljømæssige belastning, minimere ressource- og energiforbrug mest muligt, og slutteligt vores sociale arbejde. Det er altså et medlemskab vi er stolt af  og vi er glade for at vi sammen med andre danske virksomheder arbejder med omtanke for hinanden og vore omgivelser.

GoGreen Danmark
Vi tilstræber altid at arbejdsforholdene i vores virksomhed og hos vores leverandører er socialt ansvarlige. Vi samarbejder med leverandører i Asien, som handler ud fra FN's konventioner om Global Impact, som er et regelsæt omhandlende bl.a. børnearbejde, lønningsstandarder, respekt for miljøet og antikorruption.
Socialt ansvar
Tilfredse kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere er centralt for YUMMII YUMMII's eksistens, og vi arbejder derfor hele tiden på at udfordre os selv i forhold til vores sociale ansvar. Vi indgår løbende i projekter, som har til formål at gøre noget godt for vores miljø og klima. I den forbindelse har vi teamet op med organisationen One Tree Planted, som planter træer verden over - læs meget mere om projektet her og hvordan du sammen med os kan være med til at gøre en forskel.