omtanke

sammen om at hjælpe børn i Afrika

I SAMARBEJDE MED SANNE TROELSGAARD, MATHIAS GIDSEL, MARTIN JØRGENSEN , METTE TRANBORG OG KRISTINA JØRGENSEN

TOGETHER WE ARE STRONGER

YOU, US AND FANT

SE VIDEO MED VORES AMBASSADØRER

SAMMEN OM EN BEDRE FREMTID

BUY ONE GIVE ONE

Vi har designet en ny kollektion af termoflasker, og er gået sammen med FANT, de danske landsholdsspillere i håndbold Mathias Gidsel, Mette Tranborg og Josefine Jørgensen, samt landsholds fodboldspiller Sanne Troelsgaard og tidligere landsholds fodboldspiller Martin Jørgensen i en kampagne til fordel for børn i Afrika. 

Kampagnen går ud på, at når man køber en flaske fra YUMMII YUMMII i efteråret 2021, så donerer vi sammen en flaske til et barn på en håndbold/fodboldskole i Sierra Leone i Afrika.

I Sierra Leone er det meget varmt, og der er hårdt brug for flasker, som kan holde vand koldt samt erstatte de mange plastikflasker, der ellers ville blive brugt på daglig basis til at hente vand til træning. 

SPORT SOM AFSÆT TIL AT ÆNDRE BØRNS LIVSVILKÅR

For at sikre, at alle flasker går direkte til børn i Sierra Leone, har vi teamet op med NGO organisationen FANT (Football for a better Tomorrow). FANT arbejder på gennem sport at forbedre livsvilkårene for børn i Afrika.

"Hele verden elsker sport. I lande over hele kloden er sport med til at forme lokalsamfund. Det forbinder folk. Det skaber et fælles sprog, som alle kan tale.

Idræt er passion, kærlighed, konkurrence – men samtidig også et stærkt redskab til at konfrontere samfundets udfordringer. Derfor tror vi i FANT på, at sport kan ændre verden. At det kan udvikle mennesker og samfund.

Vi bruger menneskers motivation og kærlighed til sporten til at skabe positiv forandring på forskellige samfundsniveauer i udviklingslande".

Læs mere om FANT her https://fant.dk

SPORT FOR UNITY

Håndbold

FANT har oprettet og driver 6 kvinde-håndboldklubber i Sierra Leone. I hver af disse klubber mødes mere end 50 piger ugentligt til håndboldtræning, og de oplever her et frirum og et sundt fællesskab og de oplever her et frirum og et sundt fællesskab. Håndboldklubberne er demokratisk opbygget og introducerer piger til håndbold bl.a. ved at afholde et årligt håndboldstævne og turneringer på tværs af de 6 klubber.

KOLDT VAND

I Sierra Leone bliver temperaturerne meget høje og børnene har svært ved at holde deres vand koldt. Projektet går herfor ud på, at få doneret termoflasker til børnene, som så kan hente koldt vand i tanke opstillet af FANT.

FOOTBALL

 I projektet ”Football for Unity” organiserer FANT gennem idrætsforeninger børn og unge i sunde fællesskaber og opdrager til demokratisk deltagelse. Konkret sikrer FANT muligheden for, at 10,000 børn og unge i Sierra Leone kan dyrke idræt gennem oprettelse og vedligeholdelse af idrætsforeninger. I foreningerne udvikler FANT rollemodeller, der inspirerer og støtter børnene i hverdagen.

SAMMENHOLD GENNEM SPORT