Anmeld

Your review plants one tree

YUMMII YUMMII arbejder hver dag med omtanke for vore omgivelser. Vores mærkesager er miljø og klima, hvor vi med fokus på at mindske madspild samt minimere forbrug af plastik og engangemballage ønsker at inspirere til, hvordan vi kan pakke mad og drikkevarer bæredygtigt ind, og derved gøre noget godt for vores miljø.

Klimaet har ligeledes brug for en hjælpende hånd, hvis vi skal blive ved med at kunne nyde den natur vi i dag omgiver os med. Det kan vi bl.a. gøre ved at plante flere træer. Vi ser desværre skove blive fældet i stor stil verden over og kloden har brug for træerne. Træer binder nemlig CO2, som ellers ville være endt i atmosfæren og medvirke til den globale opvarmning.

I forsøget på at vise omtanke, har vi har derfor valgt at plante et træ for hver anmeldelse vi får her på vores hjemmeside, Trustpilot og Facebook, hvorved vi sammen kan gøre noget godt for klimaet. For at sikre sig at træerne bliver plantet, hvor der er allermest brug for dem og at processen foregår forsvarligt, har vi indgået partnerskab med nonprofit organisationen One Tree Planted. Det er et partnerskab vi er utroligt stolte af og glade for, og vi glæder os over at vi i samarbejde med dem og jer kan mindske vores CO2-aftryk. 

Vil du være med? Så hop ind og anmeld os og dit YUMMII YUMMII produkt på vores hjemmeside, Trustpilot og/eller Facebook. Vi planter et træ som tak - uanset hvor mange stjerner du giver 🌱

Hvorfor er træer så vigtige?

Udover at binde CO2, som ellers ville være forsvundet ud i atmosfæren, hjælper træerne med at rense den luft vi indånder og det vand vi drikker. Træer og skove er samtidig hjem for mere end 80 % af klodens biodiversitet, sikrer 1,5 mia. mennesker job verden over og er den primære ingrediens i 25 % af al medicin. Det er blot nogle af de mange fordele der er ved træers eksistens og grunden til at vi skal opretholde de skove der er, fremfor at fælde dem. Derfor falder det vores hjerte nært i YUMMII YUMMII at støtte det store og fine arbejde, som One Tree Planted udfører - et partnerskab vi er stolte af. Vil du læse mere om vigtigheden af at plante træer og One Tree Planted's arbejde? Klik her.

One Tree PlantedOne tree Planted