FORDELE VED STÅL

whysteel

LANG LEVETID

Vi fremstiller vores produkter i rustfrit stål 18/8, som er den højeste kvalitet, du kan få til opbevaring af mad og drikkevarer. Stål er mildest talt et evigheds-materiale og kan holde i mange år. Vores designs er elegante, stilrene og tidsløse, hvorfor du køber et produkt, som du vil blive glad for at bruge i mange år frem. 

KEMI-FRIT

Stål er kemi-fri, fri for phtalater og BPA-toksiner. Dertil hverken afgiver- eller optager stål farve eller smag - du kan altså roligt bruge vores Stålflasker til smoothies, kaffe eller te uden, at det farver din flaske.

ET NATURLIGT KØLE-ELEMENT

Stål er fra naturens side et materiale, som suger kulde til sig, lagrer denne, og er lang tid om at nedbryde kulde. Den egenskab finder stor nytte i bl.a. vores Termo-flasker, hvor stålet fungerer som et naturligt køleelement, som holder din drikke frisk og kølig på farten. 

TERMO-EFFEKT - EKSTRA KOLDE/VARME DRIKKE PÅ FARTEN

Ståls evne til at absorbere temperaturer er også en kvalitet, som kommer til gavn i vores termo-flasker. Disse består af to lag stål med luftrum imellem, som gør, at de kan holde din mad drikke varm  i op til 8 timer eller iskold i op til 12 timer. 
whysteel