Når du dyrker sport, er det vigtigt med benzin til kroppen.

Dyrker du sport på højt plan, har du brug for at få indtaget rigelige mængder proteiner. Vi ved, at du sikkert har en travl hverdag og har brug for, at det skal være nemt for dig, at pakke og medbringe en stor, sund og varieret madpakke til dine mange træningspas og dine ture væk fra hjemmet.

Vores bento bokse i rustfrit stål er rum-inddelte, hvilket gør det nemmere for dig, at variere din madpakke og sikrer tillige, at din mad holder sig dejlig frisk i flere timer. Vores termomadkasser giver dig mulighed for at tage en portion varm mad med, eller du kan bruge termo-madkasse til at holde din skyr med friske bær dejlig kold.

Du kan læse mere om stålets mange kvaliteter lige her.

Yummii Yummii inspiration sport

Vores  termoflasker er perfekte til at kunne holde dine drikke varme/kolde i mange timer. Vi har tillige udviklet et sportslåg, så du kan drikke af flaskerne, mens du udøver din sport. På den måde har du altid iskoldt vand lige ved hånden. Låget er fri for hormonforstyrrende stoffer, og du kan altså uden bekymringer slubre al den væske i dig, du har behov for. 

Vi samarbejder med en lang række dygtige sportstalenter indenfor golf, håndbold, fodbold, basket og volleyball.  Alle vores ambassadører er ulønnede og vi er meget taknemmelige for vores samarbejde.

Læs mere om vores ambassadører lige her, og lad dig inspirere af de mange proteinholdige madpakker nedenfor, eller se her en video med nogle af de sportsudøvere som bruger Yummii Yummii produkter i deres hverdag.

Yummii Yummii inspiration sport
Find mere inspiration