"Jeg anvender Yummii Yummii, fordi at vi skal passe på miljøet. Den nye EU-lovgivning der har valgt at sige "NEJ TAK" til engangsemballage i år 2030, er dermed et vigtig skridt i den rigtige retning; dog ser jeg at Yummii Yummii er langt foran allerede nu. 

Jeg elsker designet og kvaliteten er i top. Stålprodukterne har ligeledes en lang holdbarhed, og så har det et super lækkert design, som jeg anvender i min travle hverdag. Derudover synes jeg det er fantastisk med et miljøbevidst valg, som passer godt til min livsstil og holdning til miljøet. Jeg anvender madkasserne samt de mange forskellige drikkedunke dagligt, idet jeg er på farten med mit fodbold eller arbejde, hvor jeg ligeledes tilbringer meget tid i bus eller en bil, hvor produkterne holder sig køligt og maden er frisk og indbydende. De mindre bentobokse er gode at have med på farten til alle mine forskellige grøntsager og nødder, og så er designet også bare vildt flot.

For mig handler det om et miljøbevidst valg, som Yummii Yummii er med til at sætte fokus på, og så er jeg vild med alle de lækre produkter i forskelige former og alle de forskellige funktioner de har."

🇩🇰 Lotte Troelsgaard, tidligere professionel fodboldspiller.

Følg Lotte på Instagram @lottetroelsgaard

Yummii Yummii ambassadør Lotte Troelsgaard
Mød vores andre ambassadører