Vi kender vist alle ordsproget: ”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Og der må vi være enige! Vi nyder at tilbringe tid i det fri – det giver os en ro i kroppen; et afbræk i en ellers hektisk hverdag. 

I de mørke og kolde måneder af året er det vigtigt at kunne holde varmen, når man er ude flere timer ad gangen. Vores termoflasker holder din drikkelse varmt i 8 timer og med vores 1 liters termoflaske, er der nok kaffe, te eller kakao til en dag i naturen. Med vores termomadkasser er det også muligt at varme sig på maden til frokost, for de kan nemlig holde varmt i 6 timer. I vores to største udgaver af termoboksene har du plads til et stort varmt måltid, og med indbygget hank og ske i låget, er den nem at transportere og spise af.

Yummii Yummii inspiration Friluft

Når dagene er lange, lyse og varme, er vores termoflasker også uundværlige. De holder nemlig samtidig på kulde, hvorfor du i sommervarmen ikke har nogen undskyldning for ikke at have styr på væskebalancen. Også her kan termoboksene bruges til at holde din mad kold ude i det fri, men også vores bento bokse er geniale til at medbringe noget lækkert smørrebrød eller frugt, da de fungerer som et naturligt køleelement, som holder maden frisk og lækker på farten. 

Er du nysgerrig på de mange andre fordele der er ved brugen af stål til mad og drikke, så kan du læse mere her.

Find inspiration til madpakker i det fri ved at klikke på linket nedenfor.

Yummii Yummii inspiration friluft
Find mere inspiration