“Jeg er vild med den bæredygtige tankegang bag produkterne - så jeg kan have store madpakker med, med god samvittighed! Og så er det skønt, at have mad og drikke med til både træning, kamp og studie, der holder sig henholdvist koldt eller varmt efter behov hele dagen!”

🇩🇰 Emma Mogensen, professionel håndboldspiller.

Følg Emma på Instagram @emmamogensen1

 

"Jeg finder kæmpe værdi i at benytte produkterne fra Yummii Yummii, og jeg er super fan af deres koncept #lessplastic. Som eliteatlet stilles der store krav til kosten. Det handler om, at få den rette mængde, på det rette tidspunkt. Mit samarbejde med Yummii Yummii giver mig mulighed for at opbevare lækre måltider til en lang dag på farten med masser af træning. Med mig har jeg altid min termoflaske - så har jeg altid kold vand ved hånden. Derudover giver madkasserne mig mulighed for, at opdele de forskellige madvarer i rum. Skal morgenmaden nydes på farten, benytter jeg Bento Rounds - så kan skyr og mysli opdeles. Derudover er de helt perfekte til at opbevare bananpandekager i. De smarte produkter fra Yummii Yummii gør det nemmere at planlægge måltiderne. Det er vigtig for mig."

🇩🇰 Nicoline Olsen, professionel håndboldspiller.

Følge Nicoline på Instagram @nicolinenoergaard

 

"Jeg er vild med Yummii Yummiis koncept om bæredygtighed og plastikfri emballage! Jeg er især glad for termokanden, så jeg kan få varm te på farten og madkasserne med rum, så min mad holdes adskilt og frisk hele dagen!"

🇩🇰 Majbritt Toft Hansen, professionel håndboldspiller.

Følg Majbritt på Instagram @majbritttoft

Yummii Yummii ambassadører Aarhus United
Mød vores andre ambassadører